<
Peter Beerlage Peter Beerlage wint de wintercompetitie 2017/2018. Hij wordt daarmee de nieuwe winterkoning.
Guus Guus Calis, de voorzitter van de regel- en handicapcommissie, wint de Presidents Trofee 2017.
Annemieke Annemieke Calis wint Mixed Friday 2017. Annemieke begon de competitie met hcp 54 en eindigde die met hcp 24.5
Danny Danny de Busser heeft een nieuw baanrecord gelopen in 69 slagen van geel. Drie jaar terug liep hij de baan al in 69 slagen van wit. Het record van geel stond op naam van Bastiaan Haasnoot.
Maartje Bertelink Maartje Bertelink heeft in een spannende eindstrijd het seniorenkampioenschap 2017 gewonnen.
Alma Alma van Wilgenburg wint als eerste de Prima Vera Cup in de damescompetitie.
Alinka Spijkers Alinka Spijkers wint het Dronten Open 2017. De Swifterbantse, die lid is van de GC Emmeloord en een hcp heeft van 7.6, scoorde zowel bruto als netto het best.
Mixed Greensome Tineke en Ed Visch worden de eerste clubkampioenen Mixed Greensome.
HMIT2017 Paul van der Hulst wint de vierde editie van de H&M IT matchplaycompetitie.
Greensome dames 2017 Tineke Visch en Iris Wierda worden op 10 september de eerste clubkampioenen Greensome bij de dames.
Greensome heren 2017 Jurgen Mulder en Danny de Busser worden op 10 september de eerste clubkampioenen Greensome bij de heren.
Inloop 2017 Angela Mulder wint de inloopcompetitie 2017. Ook vorig jaar won zij de woensdagavondwedstrijd. "Een unieke prestatie", vindt voorzitter Cees de Bruin.
IMG_1268.JPG Ellen Bosman wint voor het derde jaar op rij de Vossenjacht. Ze liep de baan in 72 slagen met 5 birdies, 11 parren, een bogey en een triple bogey.
Dries Dries van der Schuyt ("Theo Verhoeven spoorde me aan om mee te doen") wordt de nieuwe clubkampioen Strokeplay voor senioren 2017 bij de heren.
cocky Cocky de Broekert haalt haar eerste clubkampioenschap in Dronten binnen. Zij wint het Strokeplay kampioenschap voor senioren bij de dames 2017.
Marja Kosterman. Voor de tweede keer in haar golfcarrière slaat Marja Kosterman een hole in one. De eerste keer in 2014 op hole 7, nu op hole 15. Op 15 juni nog sloeg ze een eagle op hole 9.
Bas W Het is hem dan toch gelukt: Bas Wierda, "de eeuwige tweede", wordt bij de heren de nieuwe clubkampioen Strokeplay.
Angela Een dolgelukkige Angela Mulder wordt bij de dames de nieuwe clubkampioen Strokeplay.
GdV 2017 Met een 'monsterscore' van 62 slagen winnen Sylvia en Willem Runneboom de Gerard de Vries Trofee 2017.
Powergirls Voor het eerst in de geschiedenis bereikt een team van onze golfclub de hoofdklasse. Het damesteam dat kampioen werd in de 1ste klasse promoveert naar de hoofdklasse door De Efteling uit te schakelen.
Paul Verheijen Paul Verheijen wordt onderscheiden met de Gouden Kikker voor zijn werk binnen de sponsorcommissie.
Heren kampioen Heren 2 wordt kampioen 5e klasse NGF competitie. Bovendien promoveert het team naar de 4e klasse. Teamcaptain is Jan Haasnoot.
Tom Mulder Tom Mulder wordt Jeugdgolfer van het jaar 2016. Zijn hcp daalde met 28,24% van 9,5 naar 6,8.
Danny de Busser Danny de Busser wordt Golfer van het Jaar 2016. Hij realiseerde opnieuw een progressie in zijn hcp van bijna 50 procent en ging van hcp 1,4 naar 0,7.
Leden van Verdienste De club heeft drie nieuwe Leden van Verdienste, te weten Guus Krens, Dick Walet en Ferry Wobma.
>
 

Golfen op de baan van de Golf Residentie

18 holes golfbaan met de A-status van de NGF